Jazz concert
21538
post-template-default,single,single-post,postid-21538,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_leftright,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-4.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Jazz concert

Jazz concert

In samenwerking met Filmhuis Oosterbeek organiseert de Rosandepolder de jaarlijkse bios op het water. Iedereen met een bootje is van harte welkom voor de Drijf-In in de Rosandepolder (niet het grindgat maar de plas met de woonboten). Alle boten verzamelen zich rond de klok van 20.00u. De film begint wanneer het donker is. Toegang is gratis.

2019, VS, Michael Swartz, 98

Wanneer twee jongens elkaar tegenkomen tijdens hun vlucht, blijkt de band onverwachts sterk en beleven ze samen wilde avonturen als bondgenoten.

Zak, een jongen met het syndroom van Down, heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler, die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen.

NRC: ‘ Een prachtige, avontuurlijke feelgoodfilm’ & ‘hartverwarmend’

Verenigde Staten 2019. Avonturenfilm van Tyler Nilson en Michael Schwartz. Met o.a. Zack Gottsagen, Shia LaBeouf, Dakota Johnson en John Hawkes.